ANDERS B. VINTHER
DIN ERFARNE BØRNEADVOKAT

Advokat Anders B. Vinther kan i 2021 fejre 20 års jubilæum med anbringelsessager siden sit første møde i Børn og Unge-udvalget i Aarhus i 2001.

Siden er det blev til talrige møder i Børn og Unge-udvalg over hele landet og tilsvarende antal i Ankestyrelsen tillige med mange sager i byretterne som sidste instans i anbringelsessagerne.

Qua denne baggrund og seneste ansættelse i et af landets førende advokatfirmaer inden for børnesager har Anders B. Vinther et stort kendskab til sagsområdet såvel praktisk som teoretisk. Hans force i anbringelsessagerne er grundighed i sagsforberedelsen og evnen til at finde og fremhæve de positive elementer i den enkelte sag.

Ofte er forvaltningens indstilling og især begrundelsen herfor præget af en forudbestemt opfattelse af den enkelte forældre, baseret på tidligere erfaringer og/eller forældet skriftligt materiale.

Anders B. Vinther arbejder derfor ud fra en ”før og nu” filosofi, hvor udfordringer/problemer bagudrettet anerkendes, samtidig med, at fokus er på de positive sider hos den enkelte forældre fremadrettet. Dette kan f.eks. være indholdet af en ny (og bedre) forældrekompetenceundersøgelse, gode samværsbeskrivelser, ændret adfærd (påbegyndt eller afsluttet) alkohol/misbrugsbehandling eller ændrede sociale forhold i form af uddannelse, nyt job eller flytning.

Uanset hvad der måtte være tale om, indgår det i føromtalte filosofi og vil blive fremhævet af Anders B. Vinther, når han taler din sag i en af anbringelsessagernes tre instanser.

Anders B. Vinthers store erfaring fra såvel talrige civile- som straffesager gennem 20 år kommer dig derfor til gode, når han procederer din sag, så alt det unødvendige skæres fra til fordel for det væsentlige.

Kontakt derfor Anders B. Vinther i anbringelsessager, hvis du vil repræsenteres af en yderst erfaren advokat.

Erbil G.E. Kaya

Tal om din sag med Anders B. Vinther

Ring til Anders